Toivolan vanha piha tapahtumat

Toivolan Venetsialaiset ja Kaitafilmijuhlat 27.-28.8.2022

Toivolan Venetsialaiset ja Kaitafilmijuhlat päättävät huikean Toivolan Kesän 2022. Luvassa on musiikkiohjelmaa, kaitafilmejä, ruoka- ja juomaelämyksiä sekä ennen kaikkea rentoa yhdessäoloa ja hyväntuulisia kohtaamisia. Tervetuloa nauttimaan kanssamme Toivolan tunnelmasta!

RUOKA- JA JUOMAELÄMYKSIÄ TOIVOLAN TUNNELMASSA

Ravintola Toivolan Paja toimii Toivolan Kesäbistrona sunnuntaihin 14.8.2022 saakka.

Lauantaina 27.8. Pajassa tarjoillaan ennakkovarauksilla Venetsialaisten muun ohjelman mukaan rytmitetty kolmen ruokalajin päivällinen klo 17 alkaen. Menun hinta on 59,00 €/hlö. Päivällinen tarjoillaan vain ennakkovarauksella, jonka voit tehdä tästä.

Lauantaina Toivolassa ruokaileville loistavan vaihtoehdon tarjoavat myös sisäpihalla klo 12-21 tarjolla olevat Valkoisen Puun artesaanipizzat.

Sunnuntaina 28.8. Pajassa on tarjolla Toivolan Kesän 2022 päätösbrunssi klo 11-15. Brunssin hinta on 29,50 €/hlö. Ennakkovaraus ei ole pakollinen, mutta suosittelemme sen tekemistä rajoitetusta paikkamäärästä johtuen. Ennakkovarauksen pääset tekemään tästä.

Luonnollisesti kesäisiä herkkuja on koko tapahtuman ajan saatavilla Toivolan Pihakioskista, Kahvila Valkoisesta Puusta ja Toivolan Jäätelökioskista.

Tervetuloa nauttimaan ruoka- ja juomaherkuista Toivolaan!

VENETSIALAISTEN MUSIIKKIELÄMYKSISTÄ VASTAAVAT VUOKKO HOVATTA & LASSE HIRVI

Valloittava laulaja-näyttelijä Vuokko Hovatta esiintyy Toivolassa kapellimestari, pianisti Lasse Hirven säestämänä lauantaina 27.8.2022 klo 18.30 ja 20.15.

Vuokko Hovatta tunnetaan erityisesti suositun Ultra Bra -yhtyeen jäsenenä. Lisäksi hän on tehnyt esimerkiksi useampia sooloalbumeita. Vuokko Hovatta on varsin tunnettu myös näyttelijänä. Hän on näytellyt esimerkiksi useissa Suomen Kansallisteatterin ja Helsingin Kaupunginteatterin näytelmissä ja musikaaleissa.

Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisen hienoista tulkinnoista!

(Vuokko Hovatan kuva: Felix Bardy)

KAITAFILMEJÄ, NUKKETEATTERIA JA ILOTULITUSTA

Kaitafilmijuhlien ohjelmisto pyörähtää käyntiin lauantaina 27.8.2022, kun Kaitafilmitohtori Antti Mikkola (Mediazoo) on tavattavissa Toivolassa klo 14-17.30. Antilta saa vinkkejä esimerkiksi kaitafilmien digitalisointiin liittyen.

Klo. 12-22.00 Päijänteen Luonnonperintösäätiö  PLUPS on paikalla esittelemässä toimintaansa – suojelaan Päijänteen alueen ikimetsät yhdessä! 27.08. vietetään Suomen luonnon päivää #Suomenluonnonpäivä

Klo 19.15 on puolestaan Nikke Kaartisen ja Savikiekkojen vuoro. Toisin sanoen Nikke soittaa gramofonilla vanhoja savikiekkoja.

Klo 21.45 on vuorossa Iskelmäketju (Hannes Häyrinen, 1959, 86 min, 16 mm filmi).

Sataman ilotulitusta päästään ihastelemaan suoraan Toivolan pihapiiristä lauantain 27.8. myöhäisillassa (aikataulu tarkentuu lähempänä tapahtuman ajankohtaa).

Sunnuntaina 28.8. klo 12-13 on puolestaan luvassa erityisesti perheille – ja miksipä ei vaikka lapsuuttaan muisteleville – soveltuva Emilia ja omenapuumetsä (Camilla Mickwitz, 1978, 15 min (esitykset non-stop), 16 mm filmi).

Klo 12-14 on tarjolla myös nukketeatteripaja sekä pöytäteatterileikkejä Toivolan Kellarissa Päivi Kasken johdolla.

Venetsialaiset ja Kaitafilmijuhlat toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen elokuvakeskuksen kanssa.

Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan ohjelmasta!

Toivolan vanha piha tapahtumat

Tapahtumasivua päivitetään tapahtumaan saakka ja tapahtuman ajan. Oikeudet muutoksiin pidätetään.