Toivolan ystävänpäivä 14.-15.2.2023

Toivolassa ystävänpäivää juhlitaan ti 14.2. ja ke 15.2. Ystävänpäivän kunniaksi on luvassa konsertti Toivolan Pajassa ja tarjouksia niin herkuista kuin Museokauppa Sparvinin tuotteista. Käsityöläismuseossa voit myös askarrella itsellesi tai ystävällesi maksutta ystävänpäivä aiheisen pienen lahjan. Tervetuloa juhlistamaan ystävänpäivää Toivolan tunnelmaan!

Muistoja Ystävyydestä ja Rakkaudesta -konsertti Ravintola Pajassa

Ravintola Toivolan Pajassa järjestetään ti 14.2. klo 19.00 Muistoja Ystävyydestä ja Rakkaudesta -konsertti, jossa esiintyvät Marie Finne-Bray ja Piers Bray (laulu) ja Andras Szabó (piano). Mukana ovat myös näyttelijät Tuire Liimatainen ja Scyleia.

Liput 30 € sisältäen Toivolan makean tai suolaisen väliaikatarjoilun.

Varaukset finne@mail.com / 040 6856477
Varauksia suositellaan lämpimästi!
Puhelinnumerossa pyörii paikkatilannenauhoitus esitykseen saakka.

La Kala-ooppera

Ystävänpäivä näkyy Toivolassa

Askartelua ja alennuksia Käsityöläismuseossa ja Museokauppa Sparvinissa

Tervetuloa Ystävänpäivän aikaan Käsityöläismuseoon Toivolan vanhalle pihalle! Tule askartelemaan ilmaiseksi itsellesi tai ystävälle kiva pieni lahja ja tekemään hyviä löytöjä tarjoushintaan 6.-14.2. Kaikki Museokauppa Sparvinin tuotteet -20%.

Käsityöläismuseo on avoinna ma-pe klo 11-16.

Titityystä lämpöä ja makeutta elämään

Lankakauppa Titityy tarjoaa lämpöä ja makeutta elämään! Ystävänpäivän kunniaksi Titityyssä jaetaan tikkareita tiistaina 14.2.

Keskiviikkona 15.2. on spessuneuleilta 🥰 Klo 17-19 Lankakauppa Titityyssä luvassa tarjoilua, rentoa yhdessäoloa ja tietysti pieni etu kaikille neuleiltaan osallistujille. Tuo mukaan ystäväsi ja tule viihtymään. Tervetuloa!

Herkuttele yhdessä ystävän kanssa Kahvila Valkoisessa Puussa

Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa ystävänpäivää kuin poiketa ystävän kanssa herkuttelemaan Kahvila Valkoisen Puun kakuilla ja muilla herkuilla? Tervetuloa viihtymään kiireettömästi herkutellen!