Toivolan ystävänpäivä 7.-14.2.2022

Toivolassa ystävänpäivää juhlitaan viikon verran. Ystävänpäivän kunniaksi luvassa on tarjouksia niin herkuista kuin Museokauppa Sparvinin tuotteista. Käsityöläismuseossa voit myös askarrella itsellesi tai ystävällesi maksutta huovutetun sydämen. Tervetuloa juhlistamaan ystävänpäivää Toivolan tunnelmaan!

Herkullisia tarjouksia Valkoisessa Puussa ja Taiga Kahvipaahtimossa

Kahvila Valkoisen Puun ystävänpäivän Vadelma-valkosuklaa ja German choco – kuppikakut ovat saatavilla vitriinistä lauantaina 12.2.2022. Kuppikakkuja voi myös tilata verkkokaupasta ennakkoon 12.2.2022 noudettavaksi. Verkkokauppatilaukset pitää tehdä viimeistään neljä päivää aikaisemmin, vitriinistä saatavilla niin pitkään kuin kuppikakkuja riittää.

Ystävänpäivänä eli maanantaina 14.2.2022 Valkoinen Puu puolestaan tarjoaa mahdollisuuden herkulliseen hetkeen ystävän kanssa: 2 x kahvi + 2 x Salaisen Puutarhan suklaakakku yhteishintaan 15 €. Tervetuloa herkuttelemaan!

Taiga Kahvipaahtimo Toivolan talossa hellii kahvin ystäviä loistavilla ystävänpäivän tarjouksilla 9.-13.2.2022:
– Osta kaksi pakettia kahvia, saat näistä toisen 50 % alennuksella
– Hyödynnä ekologinen vaihtoehtomme ja täytä oma tai meiltä ostamasi astia kahvipavuilla 50 % alennuksella (tarjous koskee 250 g – 1 000 g määriä).

Askartelua ja alennuksia Käsityöläismuseossa, Museokauppa Sparvinissa ja Lankakauppa Titityyssä

Tervetuloa ystävänpäivän aikaan Käsityöläismuseoon Toivolan vanhalle pihalle! Tule askartelemaan ilmaiseksi itsellesi tai ystävällesi huovutettu sydän ja tekemään hyviä löytöjä Museokauppa Sparvinista tarjoushintaan 7.-14.2.2022 (suurin osa Museokauppa Sparvinin tuotteista -20%).

Käsityöläismuseo ja Museokauppa Sparvin ovat avoinna ma-pe klo 11-16. Muistathan molemmissa kohteissa maskisuosituksen ja turvavälit. Koronatilanteen vuoksi myös Sparvinin talon työpajatilan henkilömäärää on rajoitettu.

Lankakauppa Titityy tarjoaa pörröisyyttä ja lämpöä elämään! Sandnes Garnin Börstet Alpakka ja Kos – langat -20 % tarjouksessa 11.-14.2. Tarjous voimassa sekä myymälässä että verkkokaupassa, niin kauan kuin lankaa riittää.

Tervetuloa vierailemaan Käsityöläismuseossa ja Lankakauppa Titityyssä!