Vanhan Pappilan avajaiset pe 28.4. klo 11.00 alkaen

Vanha Pappila avautuu koko kansalle. Avajaistapahtumaa vietetään koko vapun ajan 28.4.-1.5. Tervetuloa viettämään ikimuistoiset avajaiset historialliseen ja tunnelmalliseen Vanhaan Pappilaan

Avajaistapahtuma 28.4. klo 11.00 alkaen

Vanha Pappila, Vapaudenkatu 26

Vapaa pääsy

Vanhan Pappilan avajaiset

Vanhan Pappilan avajaiset on yhdistelmä ikimuistoista tunnelmaa, hyvää ruokaa ja juomaa, musiikkiesityksiä ja ennenkaikkea mukavaa yhdessäoloa. Vanha Pappila on perinteikäs rakennus, joka on valmistunut jo vuonna 1928. Se on toiminut pappilana ja seurakuntatalona vuosikymmenten ajan, ja nyt se on uudistettu moderniin käyttöön.

Teeleidi avaa tee- ja herkkuparatiisiin Vanhaan Pappilaan. Tule maistelemaan uusittuja herkkuja ja Vanhan Pappilan omaa teetä.

Art Cateringin palvelut avautuvat myös Vanhaan Pappilaan. Art Catering on jyväskyläläinen, ruoka- ja juhlapalveluihin erikoistunut yritys. Tarjoamme palveluitamme Jyväskylässä Toivolan vanhalla pihalla sekä samaan kokonaisuuteen kuuluvassa Vanhassa Pappilassa.

Lasse Hirvi esiintyy 29.4. Vanhassa Pappilassa solistinaan Ailamari Vehviläinen. Ensimmäinen esitys on klo. 14.30 ja toinen esitys klo. 16.00.

Vanhan Pappilan kulttuuritilassa esiintyy monipuolinen kattaus artisteja useilla eri kokoonpanoilla. Yhteistyössä K-S Muusikot Ry:n kanssa.

Teeleidi avaa ovensa perjantaina 28.4. klo 11

HYVÄ TEE KUULUU KAIKILLE

Teeleidin tarina alkoi rakkaudesta teehen vuonna 2014, ja sama tunne on säilynyt edelleen. Meistä hyvä tee ihan oikeasti kuuluu kaikille, ja haluamme tuoda laadukkaan teen jokaisen saataville. Meiltä löytää teensä niin kokenut teeharrastaja kuin vasta teen maailmaan tutustumisensa aloittanutkin.

Laadukkaasta ja laajasta teevalikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle ihana teemaku. Halusitpa sitten täyteläistä puerhia, aromaattista vihreää tai mustaa teetä, rooibosta tai mateeta, löydät sen meiltä, maustettuna tai ilman.

Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan teemaun valinnassa. Heiltä saat myös ohjeet ja neuvot teen valmistukseen, ja vinkit esimerkiksi kesäisen jääteen hauduttamiseen.

Ihanien teemakujen lisäksi tarjoamme myös tuoreita leivonnaisia ​​ja muita herkkuja teen kera nautittavaksi. Teehuoneemme lämpimässä tunnelmassa on ihana nauttia esimerkiksi Afternoontea ystävien kanssa.

Vapun herkut Pappilassa

Teeleidin ja Vanhan Pappilan Afternoontee on herkullinen kokonaisuus. Tarjoiluun kuuluu teetä sekä suussa sulavat herkut kerrosvadilta; pienet suolaiset voileivät ja piirakat, talon skonssit kermavaahdolla ja hillolla, sekä makeat pienet leivonnaiset.

Tarjolla myös Vanhan Pappilan munkkeja ja kuohujuomaa.

Vitriinit ovat pullollaan myös erilaisia kahvilaherkkuja – tule löytämään uudet suosikkisi.

Art Catering - RESEPTINÄ RAKKAUS JA INTOHIMO RUOKAAN SEKÄ YHTEISIIN KOKEMUKSIIN

Art Catering on jyväskyläläinen, ruoka- ja juhlapalveluihin erikoistunut yritys. Tarjoamme palveluitamme Jyväskylässä Toivolan vanhalla pihalla sekä samaan kokonaisuuteen kuuluvassa Vanhassa Pappilassa.

Art Catering tuo ihmisten elämään makua, nautintoa ja mielihyvää yhteisöllisyyttä lisäävällä, kekseliäällä ja eri aisteja herättelevällä tavalla. Luomme ainutlaatuiset puitteet sille, että että toisilleen tärkeät ihmiset voivat kerääntyvät saman pöydän ääreen nauttimaan seurasta sekä unohtumattomista ruoka-, juoma- ja palveluelämyksistä.

Isot ja pienet tilaisuudet; yritysjuhlat, häät, illanvietot, merkkipäivät, juhlavasti salissa, rennosti ulkona, pannusta tai grillistä – mahdollisuuksia on rajattomasti. Ota yhteyttä, me olemme täällä Sinua varten.

Lupaamme toteuttaa tilaisuutesi siten, että siinä on juuri oikeanlaista makua ja tunnetta.

Monipuolisia musiikkiesityksiä Pappilassa

Vanhan Pappilan kulttuuritilassa esiintyy monipuolinen kattaus artisteja useilla eri kokoonpanoilla.
Yhteistyössä K-S Muusikot Ry.

Perjantai 28.4.
Jenni Lehtinen ja Konsta Litmanen
klo 16.00-16.30
klo 17.30-18.00
Jenni ja Konsta soittavat keväisen kokoelman omia sävellyksiään sekä monipuolisia sovituksiaan erilaisista lauluista ja kansanmusiikkikappaleista. Pitkään yhdessä musisoinut duo laulaa sekä soittaa pianoa ja viuluja.

Lauantai 29.4.
Fanni Blomqvist
klo 12.00-12.30
Fanni soittaa harmonikalla viihdemusiikkkia, esimerkiksi vanhoja valsseja.

Tanja Salonen & Aimo Nuutinen
klo. 15.15 -15.45
klo. 18.00-18.45
Tanjan ja Aimon kitara&laulu-duo tunnelmoi Vanhan Pappilan kulttuurisalissa lauantaina 29.4. Duon ohjelmisto liikkuu sulavasti jazzin, bluesin ja bossa novan maailmoissa – tyylikkäät ja herkät sovitukset eivät jätä varmasti ketään kylmäksi.Tanjan ja Aimon kitara&laulu-duo tunnelmoi Vanhan Pappilan kulttuurisalissa lauantaina 29.4. Duon ohjelmisto liikkuu sulavasti jazzin, bluesin ja bossa novan maailmoissa – tyylikkäät ja herkät sovitukset eivät jätä varmasti ketään kylmäksi.

Sunnuntai 30.4.
Irish Mixture Duo: Sari Haapasalo & Timo Östman
klo 13.00 – 13.30
klo 15.00 – 15.30
Sari Haapasalo ja Timo Östman esittävät sielukasta laulua ja laadukasta finger-style kitarointia.
Duo soittaa irlantilaista musiikkia monipuolisesti – tunnelmallisista balladeista aina riehakkaisiin juomalauluihin.

Maanantai 1.5.
Reetta Karhunen
klo. 11.00

Reetta Karhunen
klo 11.00-11.30
Reetta Karhunen luo Pappilan saliin keväistä tunnelmaa akustisen kitaran ja laulun kera. Tervetuloa nauttimaan!

Reetta Karhunen & Pekka Oravuo

klo 13.00-13.30
Duo soittaa tyylikkäällä otteella poppia, rockia ja folkia 50-luvulta tähän päivään.
Luvassa tunnelmointia Norah Jonesista Carole Kingiin sekä Bob Dylanista J. Karjalaiseen.

Pekka Oravuo

klo 15.00-15.30 Pekka Oravuo soolokitarakonsertissa kuullaan kappaleita suomalaisista ikivihreistä kansainvälisiin klassikkokappaleisiin.
Sovitukset ammentavat tyylinsä jazzista, kantrista sekä bluesista.

Lue lisää Keski-Suomen Muusikot Ry:stä
https://keskisuomenmuusikot.fi/

Lasse Hirvi ja solistina Ailamari Vehviläinen la 29.4.

Kapellimestari, pianisti Lasse Hirvi esiintyy lauantaina 29.4. Vanhassa Pappilassa solistinaan Ailamari Vehviläinen. Ensimmäinen esitys klo. 14.30 ja toinen esitys klo. 16.00. Vapaa pääsy.

Ailamari Vehviläinen on tehnyt noin 20 vuotta laulajan töitä esiintyen eri kokoonpanojen solistina sekä eri teattereissa. Hän on käynyt Voionmaan opiston näyttelijäntyön linjan, opiskellut musiikkiteatteria Lahden ammattikorkeakoulussa ja valmistunut laulajaksi Jyväskylän ammattiopistosta. Ailamari on myös menestys useissa laulukilpailuissa. Ailamarille on sydäntä lähellä vanha tanssimusiikki, tango ja laulelmat. Hän on herkkä tarinankertoja, joka eläytyy ja sukeltaa laulujen maailmaan koko sydämensä voimalla.

Tervetuloa nauttimaan upeasta esityksestä ja Vanhan Pappilan tunnelmasta.