Viiniä ja virsiä Vanhassa Pappilassa
torstaina 27.4.2023 klo 18.00

– hurmaava konsertti upeassa kulttuurimiljöössä arjen yllä!

Torstaina 27.4.2023 klo 18.00

Paikka: Vanha Pappila, Vapaudenkatu 26, Jyväskylä

Liput: 50 € / hlö

Viiniä ja virsiä Vanhassa Pappilassa

Torstaina 27.4.2023 klo 18.00
Paikka: Vanha Pappila, Vapaudenkatu 26, Jyväskylä

Jyväskylän Studiokuoro, joht. Hannu Ikonen
Feat. juontaja Niilo Rantala, teologi ja muusikko

Tarjoilemme konsertissa herkkupaloja virsien ja viihteellisen musiikin muodossa, tervetuloa nauttimaan! Musiikillinen kattaus herättelee kulttuurinnälkää sopivasti suomalaisilla pop- ja iskelmäsävelillä, tutuilla virsillä ja ulkomaisilla aikansa suosikeilla upeasti kuorolle sovitettuina. Kuoroa johtava musiikkineuvos ja kuoronjohtaja Hannu Ikonen on luonut klassikoista upeita ja raikkaita sovituksia, jotka hivelevät kokeneidenkin kuulijoiden musiikkikorvia.

Studiokuoron nautittavan harmoninen ja tarkka sointi takaa upean musiikkielämyksen ja Vanhan Pappilan suussasulavat herkut – mm. skonssit, sormivoileivät ja pienet makeat leivonnaiset – lupaavat illasta unohtumattoman! Huolellisesti valitut viinit suolaisten ja makeiden herkkujen rinnalle kruunaavat keväisen konsertti-illan. Tällaista kokonaisuutta ei muualta löydy, tule siis mukaan!

Kaiken kokoaa yhteen taitavasti illan juontajamme teologi ja muusikko Niilo Rantala. Hän työskentelee tällä hetkellä Kotimaa-lehden toimittajana. Lisäksi Rantala on julkaissut runoutta ja musiikkia, viimeisimpänä Mihaly Vacin runoihin pohjautuvan ”Kahdeskymmenes vuosisata”-laulusarjan.

Liput: 50 €/hlö. Osta lippusi ennakkoon lähettämällä sähköpostia Jyväskylän Studiokuorolle osoitteeseen liput@studiokuoro.fi.
Ilmoita viestissä nimesi ja lippujen määrä, saat vastausviestinä maksuohjeen.
(HUOM! lippuja ei myydä ovella.)

Lipun hintaan sisältyy konsertin lisäksi kaksi lasia viiniä, Vanhan Pappilan iltapala eli mm. skonsseja, sormivoileipiä ja pieniä makeita, tee ja kahvi.

Lue lisää Studiokuorosta www.studiokuoro.fi

Tervetuloa nauttimaan hurmaavasta konsertista upeassa kulttuurimiljöössä.