Viitasen Piian keikka Toivolassa 12.6.2021

Viitasen Piian keikka itsessään on hienoa asia. Vielä hienomman asiasta tekee se, että keikan myötä juhlistetaan tänä syksynä 15 vuotta täyttävää Lankakauppa Titityytä, joka myös tarjoaa keikan juhlavuotensa kunniaksi. Keikka on siis yleisölle maksuton.

Keikka on samalla osa Jyväskylän Kesän Neulefestareita, joita vietetään tänä vuonna useiden pienten tapahtumien merkeissä.

Herkkuja, neuleita, rentoa yhdessäoloa ja hyväntuulisia kohtaamisia

Toivolan Pihapiiri ja sen palvelut ovat avoinna ja valmiina ilahduttamaan asiakkaitamme. Jo ennen keikkaa kannattaa varata aikaa pihapiirin ihasteluun ja sen ainutlaatuisesta tunnelmasta nauttimiseen. Samalla on mukava vaikkapa käydä tutustumassa Kari ja Samuli Alosen sekä Katja Rauhamäen taiteeseen Toivolan talossa tai nauttia Jäätelökioskimme valikoimista löytyvistä Art Gelaton herkullisista jäätelöistä.

Päivän mittaan on hyvää aikaa poiketa myös lankakauppa Titityyssä unohtamatta suurta kesäneuleiltaa ja Anna Johannan kirjanjulkkareita. Anna Johanna ja Team Laine Magazine ovat tavattavissa klo 11.00-15.00. Myös kirjan neuleet ovat esillä.

Ennen keikkaa, keikan lomassa tai keikan jälkeen on mitä parhain hetki nauttia Kahvila Valkoisen Puun, Ravintola Toivolan Pajan ja Pihakioskin herkuista ja virvokkeista.

Pihan eri palveluiden aukioloajat löydät täältä. Ja onpa pihapiirin tunnelmassa varsin mukavaa ihan vain olla ja viihtyä.

Tervetuloa nauttimaan Toivolasta ja viihtymään rennosti kanssamme!

Viitasen Piia 12.6.2021 klo 16.00

Viitasen Piia esiintyy Toivolassa 12.6.2021 klo 16.00 alkaen.

Viitasen Piia on laulaja-lauluntekijä Piia Viitasen luotsaama yhtye, joka ei varmasti jätä yleisöään kylmäksi. Väkevät tarinat yhdistettynä yhtyeen hienoihin tulkintoihin herättävät varmasti vahvoja tunteita – Viitasen Piia on todellinen elämys.

Keikka on osa Jyväskylän Kesän Neulefestareita, joita vietetään tänä vuonna useiden pienten tapahtumien merkeissä. Lankakauppa Titityy  täyttää tänä syksynä 15 vuotta ja tarjoaa keikan juhlavuotensa kunniaksi – keikka on yleisölle maksuton.

Tervetuloa nauttimaan ja tuntemaan!