Yläkaupungin Yö Toivolassa 20.-21.5.2022

Yläkaupungin Yö täyttää tänä vuonna 30 vuotta! Toivolan vanhalla pihalla on jälleen ilo olla osa perinteikästä ja monitaiteista kaupunkifestivaalia. Toivolaan on koko tapahtuman ajan vapaa pääsy.

Tervetuloa nauttimaan ohjelmasta ja herkuista Toivolan tunnelmaan!

Monipuolista ohjelmaa ja rentoa yhdessäoloa

Vapaa pääsy

Herkkuja, rentoa yhdessäoloa ja monipuolista ohjelmaa

Toivolan pihapiiri palveluineen on kattavasti avoinna koko tapahtuman ajan. Yläkaupungin Yöhön liittyvän ohjelman lisäksi Toivola tarjoaa loistavan mahdollisuuden nauttia street food -henkisistä tarjoiluista, kesäisistä herkuista ja juomista, kahvilaherkuista tai vaikkapa museovierailusta. Ja onpa pihapiirin tunnelmassa varsin mukavaa ihan vain olla ja viihtyä. Pihapiirin ja eri palveluiden aukioloajat löydät täältä.

Myös Hangaround & Nobody Brewing on paikalla perjantaina klo 16.30-22.00 ja lauantaina klo 14.00-22.00. Tällöin onkin mitä mainioin tilaisuus tutustua Toivolan oluisiin:
* Hazy pale ale: Samea, mehukas, hedelmäinen ja sopivat katkerot omaava humalapommi
* DDH IPA: Tuplakuivahumaloitu ja rehellistä Old School -meininkiä sopivilla katkeroilla ja karamellimaltaalla höystettynä
* Lager: Tässä oluessa on käytetty humalia vain Uudesta-Seelannista, peruslageria astetta reilummin humaloitu.

Lisäksi Yläkaupungin Yön aikana on tarjolla Ski Jyväskylän paistamaa makkaraa perjantaina klo 17.00-21.30 ja lauantaina klo 12.00-22.00.

Tervetuloa nauttimaan Yläkaupungin Yön ohjelmasta sekä viihtymään rennosti kanssamme!

Perjantain 20.5.2022 esiintyjät

Perjantaina 20.5. vieraitamme ovat viihdyttämässä Lauluyhtye Väreä Plugged, Duo Aurora (Duo Auroran keikka on valitettavasti peruttu sairastapauksesta johtuen) ja Desho Acoustik.
***
Lauluyhtye Väreä Plugged esiintyy klo 18.00 alken. Kyseessä on ensimmäinen kertaa, kun yhtye on julkisesti mikrofonien äärellä! Setti sisältää poppia ja musikaalikappaleita taidokkaasti a cappella. Lauluyhtye Väreä on Miia Elivuo, Elsa Kalervo, Markus Linja, Pirkka Ruokolainen ja Vilja Ruokolainen.
***
Peruttu: Duo Aurora esiintyy klo 19.10 alkaen. Duo Auroran keikka on valitettavasti peruttu sairastapauksesta johtuen.
***
Desho Acoustik esiintyy klo 20.15 alkaen. Jazz-yhtye Desho Desho tulkitsee perinteistä ja modernia jazzmusiikkia akustiseen tyyliin.

Tervetuloa viihtymään!

Lauantain 21.5.2022 esiintyjät

Lauantaina 21.5. vieraillemme on tarjolla JyväsImpro, PunahilkkaROKkia lapsille, Ansa, Vilma Kivimäki, Gals Dem Sound ja Elmeri.
***
Jyväsimpro esiintyy klo 12.15 alkaen. JyväsImpro on JyväSpeksi-teatterin alaisuudessa toimiva improvisaatioryhmä. Esitys sisältää erilaisia lyhyitä improvisaatioteatterin tekniikoita, joita yhdistää se, että yleisö saa osallistua lavalla nähtävään toimintaan omilla ehdotuksillaan. Ja koska kyse on improteatterista, mitään lavalla nähtävää ei ole käsikirjoitettu tai ennalta suunniteltu, vaan show rakentuu yleisön edessä – ja yleisön toiveiden mukaisesti!
***
PunahilkkaROKkia lapsille alkaa klo 13.00. Toivolassa nähdään pieni maistiainen tulevana kesänä Mäki-Matin perhepuistossa ensi-iltansa saavasta Lastenteatteri Pikku-Sohvin PunahilkkaROK -näytelmästä. Rooleissa Satu Nyqvist ja Aapo Salonen, käsikirjoitus ja ohjaus Erika Hast.
***
Ansa esiintyy klo 13.45 alkaen. Ansa on jyväskyläläisartisti, joka kutsuu kuulijan mukaan folkahtavaan pohdintaan elämän eri eloyhteisöistä kitaran ja laulun sävelin. Ansa saattelee kuulijan rokkaamaan ilmastoahdistusta pois Puurockin merkeissä sekä rauhoittumaan utuisempiinkin mielenmaisemiin.
***
Vilma Kivimäki esiintyy klo 15.30 alkaen. Vilma Kivimäki on tamperelainen mutta Jyväskylässäkin vaikuttanut laulaja-lauluntekijä. Pimeinä yön tunteina kirjoitetut tekstit soivat kuulaissa ja tummasävyisissä lauluissa, joita Kivimäen lisäksi tulkitsee Anna Voutilainen ja Konsta Veijonen. Trion musiikki liikkuu jossakin popin reunamilla, hakien vaikutteita ainakin folk-, kantri-, ja indiemusiikista.
***
Kolmen naisen dj-ryhmä Gals Dem Sound viihdyttää vieraitamme klo 17.00-19.00.
***
Elmeri esiintyy klo 19.30 alkaen. (Nynny)rocktulokas Elmerin menevä keikkasetti kevennettynä, akustisena versiona. Debyyttialbuminsa ”Sumuisessa seurassa” juuri julkaissut artisti on sovittanut yhdessä bändinsä kanssa tavallisesti sähkökitaraan nojaavista kappaleista countryyn ja bluegrassiin taittavat, pelkistetymmät versiot.

Tervetuloa nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta ja viihtymään kanssamme!