Ystävänpäivä Toivolassa ja Vanhassa Pappilassa

Tervetuloa viettämään ikimuistoista ystävänpäivää Toivolan ja Vanhan Pappilan idyllisessä ympäristössä! Luvassa on päivä täynnä lämpöä ja yhdessäoloa, jossa voitte nauttia herkullisista kahvilaherkuista, herättää luovuutenne eloon askartelun parissa ja hyödyntää houkuttelevia tarjouksia. Tämä on oivallinen tilaisuus viettää aikaa ystävien kanssa ja luoda unohtumattomia muistoja historiallisessa miljöössä.

5.-17.2.24

Ystävänpäivä Toivolassa ja Vanhassa Pappilassa

Ystävänpäivä näkyy Toivolassa ja Vanhassa Pappilassa

Ystävänpäivä viikon iltapäivätee Vanhassa Pappilassa

Tervetuloa nauttimaan tunnelmallisesta ja herkullisesta Pappilan iltäpäiväteestä ystävänpäivä viikolla ti-la 13.-17.2.2024. Lue lisää ja varaa paikkasi

Askartelua ja alennuksia Museokauppa Sparvinissa

Museokauppa Sparvinin maksuttomassa työpajassa askarrellaan ystävänpäiväaiheisia koristeita 5.-14.2. Samalla voit tehdä löytöjä itsellesi tai ystävällesi museokaupasta. Ystävänpäivän tarjouksena lahtelaisen TuohiMuorin kauniit tuohesta valmistetut korvakorut, sydänkoristeet ja tuokkoset -15 % 5.-14.2.

Omatoimisen työpajan ja ystävänpäivän lahjaideat löydät Sparvinin talosta Toivolan vanhalta pihalta. Avoinna ma-pe klo 11-16.

Titityystä lämpöä elämään

Lankakauppa Titityy tarjoaa lämpöä elämään juuri ystävänpäivänä! Löydä täydellinen lahja itsellesi tai ystävällesi laajasta valikoimastamme korkealaatuisia lankoja ja neulontatarvikkeita

Herkuttele yhdessä ystävän kanssa Kahvila Valkoisessa Puussa

Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa ystävänpäivää kuin poiketa ystävän kanssa herkuttelemaan Kahvila Valkoisen Puun kakuilla ja muilla herkuilla? Tervetuloa viihtymään kiireettömästi herkutellen!

Madame Rustiquen ystävänpäivän tarjouksia

Maalaisromanttinen ja rustiikkinen sisustuspuoti Madame Rustique tarjoa ystävänpäivän kunniaksi tarjouksia. Puoti sijaitsee Toivolan Vanhan Pihan ”Kellarissa” yläpihalla.

BYPIAS sopii sinulle ja ystävälle

BYPIASin Laadukkaat ja ylelliset luonnonmateriaalit kutsuvat tutustumaan valikoimaamme ja brändimme suunnittelun keskiössä on mix & match filosofia, jossa kaikki tuotteet ovat suunniteltu sopimaan toisiinsa.

Paja Ravintola

Elämyksellisiä illallishetkiä viihtyisässä Toivolan vanhan pihan sydämessä ympäri vuoden.

Tule mukaan nauttimaan talvisen päivän taiasta ja lämpimästä tunnelmasta!