Toivolan Kesäbistro 28.5. – 14.8.2022

Ravintola Toivolan Paja toimii kesäkauden Toivolan Kesäbistrona. Herkullinen lista isompaan ja pienempään nälkään, kattava juomavalikoima, rentoa ja hyväntuulista yhdessäoloa – voiko kesäpäivältä enempää odottaa?

Toivolan Kesäbistrossa herkutellaan rennosta yhdessäolosta nauttien

Ravintola Toivolan Paja toimii 28.5. – 14.8.2022 Toivolan Kesäbistrona. Herkullinen kesälista on saatavilla päivittäin Pajan aukioloaikojen puitteissa. Pajan valikoimista löytyy lisäksi kattava valikoima kesäisiä juomia sekä esimerkiksi Kuplivaa & Makeaa -paketti. Tarkempia tietoja löytyy alempana tällä sivulla.

Kesäbistroomme voit tulla ilman pöytävarausta tai voit halutessasi tiedustella pöytävarausta tältä sivulta löytyvällä lomakkeella. Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä etenkin isommille seurueille ja tapahtumiemme yhteydessä. Huomioithan, että keittiö suljetaan puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa.

Toivolan Pihakioski ja Jäätelökioski palvelevat Pajan välittömässä läheisyydessä yläpihalla. Pihakioskin valikoimista löydät esimerkiksi kesäisen juomavalikoiman sekä kesän suolaiset Toivola Toast Skagenit. Pihakioskin juomavalikoima tukee erinomaisesti Pajan menua, mutta sen lisäksi Pihakioski tarjoaa monipuolisen valikoiman muitakin juomia, joista löytyy varmasti jokaiselle jotain. Myös alkoholittomien juomien tarjontamme on uudistunut tälle kesälle – aloita vaikkapa kokeilemalla Toivolan Maljaa, joka on saatavilla laseissa ja kannuissa.

Jäätelökioskistamme löydät Art Gelaton herkulliset artesaanijäätelöt ja -sorbetit, joiden maut saavat innoituksensa hedelmistä, kotimaisista raikkaista marjoista sekä muista paikallisista raaka-aineista. Hedelmien ja kotimaisten makujen lisäksi valikoimaa täydentävät eksoottiset ulkomaalaiset makuyhdistelmät. Art Gelaton tuotteet valmistetaan Laukaan Vuonteella sijaitsevassa tehtaassa.

Herkkujen lisäksi Toivolan Kesä on paljon muutakin – katso lisätietoa täältä.

Tiedustele pöytävarausta Toivolan Kesäbistroon

Tällä lomakkeella voit tiedustella pöytävarausta Toivolan Kesäbistroon. Vastaamme lähettämääsi tiedusteluun pikimmiten. Huomaathan, että pöytävarauksesi on voimassa vasta, kun saat meiltä siitä erillisen kuittauksen sähköpostiisi. Tämän lomakkeen tiedot välitetään suoraan ja ainoastaan Pajalle (Art Catering), joka käsittelee tietoja omien tietosuojakäytänteidensä mukaisesti. Lomaketiedot eivät välity Toivolan vanhalle pihalle tai sen muille toimijoille.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.