Toivolan uudenvuoden herkut

Ravintola Toivolan Pajassa on tarjolla uudenvuoden juhlintaan ja herkutteluun take away bliniboxi tai neljä ruokalajin yllätysmenu

Take away BliniBoxi

Uudenvuoden take away BliniBox on keittiömestari, yrittäjä Lasse Koistisen suunnittelema blineistä, eri täytteistä, kuohujuomasta ja jälkiruoasta koostuvaa herkkupaketti. Kaikki tuotteet ovat esillepanoa vaille valmiina.

Uudenvuoden take away BliniBox antaa mahdollisuuden herkutella helposti juuri siellä missä haluat. MenuBoxeista on tarjolla erikokoisia vaihtoehtoja. BliniBoxit pitää ostaa ennakkoon verkkokaupastamme torstaihin 29.12. klo 12.00 mennessä. BliniBoxit ovat noudettavissa Toivolan Pihakioskista perjantaina 30.12. klo 9.00 – 18.00.

BliniBoxin sisältö/menu:
Blinit (L,G)
Mätimoussea (L,G)
Pikkelöityä punasipulia (M,G)
Mummonkurkkua (M,G)
Suolasienisalaattia (L,G)

Mantelipraline tikkari (L,G)
Alkoholiton kuohujuoma (M,G)
Minimitilaus yksi Bliniboxi (4 hlöä)

BliniBoxien hinnat ovat:
4 hengen boxi 98 €
5 hengen boxi 120 €
6 hengen boxi 143 €

Uudenvuoden Dinner

Pajassa tarjoillaan ennakkovarauksella neljän ruokalajin uudenvuoden Dinner yllätysmenuna lauantaina 31.12 klo 17.30.

Kauden parhaista raaka-aineista rakentuva menu yhdistettynä rentoon yhdessäoloon Pajan tunnelmassa muodostaa vaikuttavan kokemuksen. Illalliselle on rajattu määrä paikkoja, joten varaa omasi heti. Yllätysmenun nauttimiseen suosittelemme varaamaan aikaa noin 3 tuntia.

Menun hinta:
Neljän ruokalajin yllätysmenu, 69 €/hlö

Juomapaketin hinta:

  • Yllätysmenulle suunniteltu neljän ruokajuoman paketti 30 €/hlö

Pöytävaraus - Uudenvuoden Dinner

Tällä lomakkeella voit tehdä sitovan varauksen. Huomioithan kuitenkin, että varaus on voimassa vasta erillisen vahvistussähköpostin saatuasi. Vahvistamamme ja sen jälkeen mahdollisesti peruuttamatta ja käyttämättä jätetyt varaukset laskutetaan täysimääräisenä. Tämän lomakkeen tiedot välitetään suoraan ja ainoastaan Ravintola Toivolan Pajalle (Art Catering), joka käsittelee tietoja omien tietosuojakäytänteidensä mukaisesti. Lomaketiedot eivät välity Toivolan vanhalle pihalle tai sen muille toimijoille.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.