Toivolan Vanhan Pihan kulttuuri ry

Sydämemme sykkii kulttuurin ja yhteisöllisyyden puolesta Jyväskylässä, historiallisessa Toivolan Vanhassa Pihassa.

Toivolan Vanhan Pihan kulttuuri ry

Olemme yhdistys, jonka sydän sykkii kulttuurin ja yhteisöllisyyden puolesta Jyväskylän sydämessä, historiallisessa Toivolan Vanhalla Pihalla. Yhdistyksemme tavoitteena on rikastuttaa Toivolan Vanhan Pihan ja Jyväskylän Vanhan Pappilan kulttuuritarjontaa ja parantaa sen toimijoiden toimintaedellytyksiä monipuolisesti.

Toimintamme:

  • Järjestämme kulttuuritapahtumia, koulutuksia, näyttelyitä ja juhlia.
  • Teemme yhteistyötä eri organisaatioiden kanssa.

Kannatusjäsenyys: Yhdistyksemme jäseneksi voivat liittyä kaikki, jotka jakavat intohimomme kulttuurin ja yhteisöllisyyden edistämiseen. Tarjoamme jäsenillemme ainutlaatuisia mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa Toivolan Vanhan Pihan kulttuurielämään.

Tukeminen: Toimintamme mahdollistuu jäsentemme, lahjoitusten ja erilaisten kulttuuritapahtumien tuotoilla. Jokainen euro tukee suoraan kulttuurin kukoistusta Toivolan Vanhassa Pihassa sekä Jyväskylän Vanhassa Pappilassa.

Kutsumme sinut mukaan rakentamaan kanssamme elävää ja inspiroivaa kulttuuriympäristöä Jyväskylään. Liity jäseneksemme ja ole osa ainutlaatuista yhteisöämme!

Liity Kannatusjäseneksemme!

Miksi Liittyä Kannatusjäseneksi?

Jokainen euro kannatusjäsenmaksusta menee suoraan yhdistyksemme toiminnan mahdollistamiseen. Tukesi ansiosta voimme järjestää enemmän tapahtumia, tukea paikallista kulttuuria ja tehdä Toivolan Vanhasta Pihasta sekä Jyväskylän Vanhasta Pappilasta entistäkin elävämpiä kulttuurikohteita.

Liittymällä kannatusjäseneksemme olet mukana tarinassamme – yhdessä luomme elävää ja inspiroivaa kulttuuriympäristöä Jyväskylään. Kiitos, että tuet toimintaamme ja jaat intohimomme kulttuuriin ja yhteisöllisyyteen!

Näin Liityt Kannatusjäseneksi

Liittyminen on helppoa! Lähetä sähköpostia osoitteeseen arto.hakanen@toivolanpiha.fi ja sovi tarkemmin kannatusjäsen paketista.

Katso alta kannatusjäsen pakettimme, liity nyt ja ole osa ainutlaatuista kulttuuriyhteisöämme!