4.7. | ALLSTAR-JAZZYHTYE AROUND 4 VANHASSA PAPPILASSA

20,00 

Uusi jyväskyläläinen allstar-jazzyhtye Around 4 syntyi ajankohtana, jolloin kulttuuri- ja musiikkielämä alkoi hiljalleen elpymään kahden vuoden lockdownien päätyttyä. Alkuperäinen ajatus oli koota samassa kaupungissa asuvia jazzmuusikoita yhteen herkistelemään soittotuntumaa ja musisoimaan yhdessä. Ohjelmistoa valikoitui jokaisen soittajan omasta sävellyskynästä ja kuin itsestään oli syntynyt uusi, omaehtoista improvisoivaa musiikkia esittävä kvartetti.

Soittajat edustavat laajaa ikäjakaumaa, yhdessä pitkä ammattikokemus ja nuori energia sekoittuvat rohkeaksi, mutta ei liian vakavasti itseään ottavaksi. ”Ikäerot unohtuvat kun olemme saman, kaikille tutun ja tärkeän asian äärellä.”

Yhtyeessä soittavat kitaristi Aimo Nuutinen, pianisti Lasse Hirvi, basisti Petri Jaakonaho ja rumpali Touko Ruokolainen.

Aika: 4.7. klo 19
Paikka: Vanha Pappila

TOIVOLAN VANHAN PIHAN KULTTUURI RY

Tukeminen: Toimintamme mahdollistuu jäsentemme, lahjoitusten ja erilaisten kulttuuritapahtumien tuotoilla. Jokainen euro tukee suoraan kulttuurin kukoistusta Toivolan Vanhassa Pihassa sekä Jyväskylän Vanhassa Pappilassa.