Kiitos kesälle ja tervetulotoivotukset syksylle

Unohtumaton kesä

Toivolan Kesä 2022 sai kruununsa viime viikonlopun Venetsialaisten ja Kaitafilmijuhlien myötä. Kesään mahtui lukematon määrä Toivolan omia ja yhteistyökumppaneidemme tapahtumia, yksityistilaisuuksia ja ihan vaan rentoa olemista Toivolan tunnelmassa. Muistoihin kirjautui valtava määrä mukavia kokemuksia ja hyväntuulisia kohtaamisia.

Iso kiitos kaikille Toivolassa kesän aikana vierailleille sekä Toivolan Kesässä mukana olleille artisteille, yhteistyökumppaneillemme ja muilla tavoin Toivolan Kesään osallistuneille!

Tunnelmallinen syksy

Toivolan arki ei pysähdy syksyn saapuessa. Kahvila Valkoinen Puu, Lankakauppa Titityy, Käsityöläismuseo, Museokauppa Sparvin ja Toivolan Puoti palvelevat ympäri vuoden. Syksyn myötä ainoastaan Ravintola Toivolan Pajan ja Pihapiirin kioskien toiminta muuttuu – nämä palvelumme ovat avoinna ainoastaan tilauksesta ja erilaisten tapahtumien yhteydessä.

Toivolaan rakentuu syksyksi tunnelmallinen valo- ja äänimaailma. Toivolan Syksy koostuu näiden lisäksi tapahtumista, taiteesta, herkuista, kiireettömistä hetkistä ja loistavasta palvelusta. Julkaisemme syksyn tarkemman ohjelman syyskuun puoliväliin mennessä. Tässä kuitenkin muutamia esimerkkejä Toivolan Syksyn ohjelmasta: Valon Kaupunki -tapahtuma, syksyiset lankamarkkinat, Kahvila Valkoisen Puun syysbrunssi sekä Toivolan 10-vuotissyntymäpäivä (toki 1800-luvulta on matkattu pidempään, mutta nyt juhlitaan nykymuotoista Toivolaa).

Tervetuloa viihtymään kiireettömästi tunnelmalliseen Toivolaan!