25.5. | Tai’detta -tapahtuma

Tapahtuman päätarkoituksena on saada käytetyt mutta edelleen käyttökelpoiset taidetarvikkeet kiertämään, löytää taiteelle uusia omistajia ja verkostoitua taiteen tekijöiden kesken.

la 25.5.2024 klo 10-17.00 (musiikki 17.00-19.00)

Tai'detta -tapahtuma Toivolan vanhalla pihalla

Vapaa pääsy

Tai'detta -tapahtuma

Tai’detta -tapahtuma, joka kokoaa yhteen taiteen tekijät, harrastajat ja taidetarvikkeiden ostajat. Meidän teemamme on kestävä taide ja taidetarvikkeiden elinkaaren pidentäminen – tule ostamaan, myymään, inspiroitumaan ja verkostoitumaan!

Mitä odotettavissa?

  • Osta ja Myy: Käytettyjä taidetarvikkeita ja ainutlaatuista taidetta.
  • Ohjelmaa: Työnäytöksiä, musiikkiesityksiä, taiteilijahaastatteluja ja paljon muuta.
  • Yhteisö: Tapaa muiden taiteen ystävien kanssa ja jaa intohimosi.
  • Tapahtumapäivä jatkuu musiikilla klo 17, kun Toivolan estradin valloittavat Lasse Hirvi ja Matti Perälä.

Päivitämme ohjelmaa myöhemmin.

Kiinnostaako Myyntipöytä?

Tapahtumassa voit myydä vain itsellesi tarpeettomaksi jääneitä taidetarvikkeita sekä itse tuottamiasi/ yrityksesi tuottamia tai omistamia tauluja, veistoksia tai keramiikkaa. Pöydät on tarkoitettu yksityishenkilöille ja pienyrittäjille. Tapahtuman päätarkoituksena on saada käytetyt mutta edelleen käyttökelpoiset taidetarvikkeet kiertämään, löytää taiteelle uusia omistajia ja verkostoitua taiteen tekijöiden kesken. Taidetarvikkeiksi luetaan tässä myös avatut tuotteet, joiden elinkaari ei vielä ole tiensä päässä.

Myyntipöydän koko on 70 x 140 cm ja sen voi jakaa useamman yksityishenkilön kesken. Pöytiä on kolmen hintaisia: yksityishenkilölle ulkona katoksessa olevat pöydät 20 € ja sisätiloissa makasiineissa 30 €. Yrittäjille pöydän hinta on 50 €. (Hinnat sis. alv.) Pöytä varataan koko päivän ajaksi. Pöydät täytetään varausjärjestyksessä. Varausaikaa on 6.5.2024 saakka tai niin kauan kuin pöytiä riittää.

Varaa myyntipöytäsi nyt! Lue lisää ja varaa paikkasi tästä.

Tapahtuma on avoin kaikille taiteen ystäville ja siihen on vapaa pääsy. Varaudu maksuvälineenä käyttämään käteistä tai MobilePayta.

Merkitse päivä kalenteriisi ja tule mukaan luomaan unohtumaton tapahtuma yhdessä muiden kanssa. Nähdään Toivolan vanhalla pihalla!

Älä missaa tätä taiteen juhlaa – Löydä, Inspiroidu, Luo!

Tapahtuman järjestää Tai’detta Oy ja Toivolan vanhan pihan kulttuuriyhdistys ry