Vanhan Pappilan Kesäbistro 30.6. – 5.8.

Avataan pe 30.6. klo 12

Vanhan Pappilan Kesäbistro

Katso menu alhaalta

Vanhan Pappilan Kesäbistrossa herkutellaan rennosta yhdessäolosta nauttien

Vanhassa Pappilassa toimii 30.6. – 5.8.2023 Art Cateringin Kesäbistro. Herkullinen kesälista on saatavilla Vanhasta Pappilasta ti – la klo 12-21 (ma ja su suljettu). Kesäbistron valikoimista löytyy ruoan lisäksi kattava valikoima kesäisiä juomia.

Kesäbistroomme voit tulla ilman pöytävarausta tai voit halutessasi tiedustella pöytävarausta alla olevalla lomakkeella tai +358 29 123 0180
myynti@artcatering.fi

Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä etenkin isommille seurueille ja tapahtumiemme yhteydessä. Huomioithan, että keittiö suljetaan klo 20.00.

Kesäbistron juomavalikoima tukee erinomaisesti menua, mutta sen lisäksi Bistro tarjoaa monipuolisen valikoiman muitakin juomia, joista löytyy varmasti jokaiselle jotain. Myös alkoholittomien juomien tarjontamme on uudistunut tälle kesälle – aloita vaikkapa kokeilemalla Vanhan Pappilan Maljaa, joka on saatavilla laseissa ja kannuissa.

Herkkujen lisäksi on paljon muutakin – katso lisätietoa tapahtumista täältä.

Tiedustele pöytävarausta Vanhan Pappilan Kesäbistroon

Tällä lomakkeella voit tiedustella pöytävarausta Vanhan Pappilan Kesäbistroon. Vastaamme lähettämääsi tiedusteluun pikimmiten. Huomaathan, että pöytävarauksesi on voimassa vasta, kun saat meiltä siitä erillisen kuittauksen sähköpostiisi. Tämän lomakkeen tiedot välitetään suoraan ja ainoastaan Art Cateringille, joka käsittelee tietoja omien tietosuojakäytänteidensä mukaisesti. Lomaketiedot eivät välity Toivolan vanhalle pihalle tai sen muille toimijoille.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.