Toivolan Joulupiha -lahjakortti

Toivolan Joulupiha -lahjakortti on elämyksellinen lahja, jonka tuottamat lämpimät muistot säilyvät pitkään.

Elämyksellinen lahja sinulle merkityksellisille ihmisille

Toivolan Joulupiha -lahjakortti on saatavilla vapaasti valittavalle summalle alkaen 25 eurosta. Lahjakortin voi ostaa yksittäisenä tai useamman kappaleen erissä. 1-5 kappaleen erät myydään Toivolan Pihakioskista (18.11. alkaen) tai verkkokaupassa. Yli viiden kappaleen erät voidaan laskuttaa ja toimittaa haluamaasi osoitteeseen.

Minimissään 10 lahjakortin eriin voidaan tarvittaessa painaa räätälöity joulutervehdys (lisämaksu 1,50 €/lahjakortti). Lahjakortti on voimassa 17.11.-23.12.2023 ja sen voi käyttää ostoksiin Toivolan Joulupuodissa, Anu Pylsyn pop up myymälässä toivolan makasiinissa, Madame Rustique myymälässä toivolan kellarissa tai Annukan Viherpalvelun joulukuusimyynnissä Toivolan Pihapiirissä.

Toivolan Joulupuodin valikoimista löytyvät laadukkaat ja tarkasti valitut jouluiset herkut.  Annukan viherpalvelun myymät joulukuuset ovat puolestaan Leivonmäellä lähituotettuja metsäkuusia.

Toivolan Joulupiha -lahjakortti on laadukas ja ikimuistoinen lahja, joka mahdollistaa sen, että kukin hyödyntää kortin juuri itselleen sopivimmalla tavalla samalla Toivolan joulutunnelmasta nauttien. Lahjakortti toimii loistavasti myös vaikkapa Pajan Jouluhetkeen tai -illalliseen yhdistettynä.

Toivolan Joulupiha -lahjakortteja (erässä 6 kpl tai enemmän) pystyy tilaamaan tämän sivun lopussa olevalla lomakkeella.

Toivolan Joulupiha 17.11. – 23.12.2023, tutustu tarkemmin täällä.

Tervetuloa nauttimaan kauniista ja tunnelmallisesta pihapiiristä sekä löytämään aito ja lämmin joulutunnelma!

Tällä lomakkeella tehty tilaus on sitova. Tämän lomakkeen tiedot välitetään suoraan ja ainoastaan Toivolan vanhan pihan myynnille, joka välittää näitä tietoja pihan muille toimijoille ainoastaan niiltä osin kuin tilauksen käsittelemiseksi on välttämätöntä.