Toivolan Joulupihan avajaiset lauantaina 20.11.2021

Toivolan Joulupihan avajaiset 20.11.2021 ovat tunnelmalliset, herkulliset, hyväntuuliset ja täynnä joulun tunnelmaa sekä musiikkia.

Jyväskylän Joulunavausta juhlitaan samana päivänä klo 17.15 alkaen ja perinteiseen tapaan kaikilla on mahdollisuus siirtyä joulupukin johdolla Kompassilta Kirkkopuiston Jouluvalomaan kautta Toivolaan ”joulunavauksen jatkoille”. Tämä kulkue on perheen pienimmille – ja miksipä ei isommillekin – hyvä syy pukeutua tontuiksi.

Toivolassa luvassa on esimerkiksi Lumiukko -animaatio klo 19.15 alkaen sekä valloittavan oopperalaulaja Johanna Rusanen-Kartanon esiintyminen Outi Jussilan (piano) ja Kalle Kankaan (sello) säestyksellä klo 19.45. Lisäksi luvassa on tietenkin hyväntuulisia kohtaamisia sekä riisipuuroa ja muita joulun herkkuja – Toivolassa viihtyvää joulupukkia unohtamatta.

Lankakauppa Titityyn valikoimiin ja Kahvila Valkoisen Puun herkkuihin pääsee käsiksi jo klo 10.00 alkaen. Toivolan talossa palvelevat Lalli Savolaisen pop up -myymälä ja Taiga Kahvipaahtimo-myymälä avaavat ovensa klo 12.00. Toivolan Joulupuoti, Design Pylsyn pop up -myymälä, Viherpalvelu Annukan joulukuusimyynti sekä jouluisilla herkuilla päivittynyt Pihakioski puolestaan aukeavat klo 14.00.  Vanhan ajan tunnelmaa pääsee aistimaan Käsityöläismuseossa ja Museokauppa Sparvinissa klo 17.00-20.00.

Toivolan Joulupiha 20.11. – 23.12.2021, tutustu tarkemmin täällä.

Tervetuloa nauttimaan kauniista ja tunnelmallisesta pihapiiristä sekä löytämään aito ja lämmin joulutunnelma!