Toivolan Kesä täyttyy hyväntuulisista kohtaamisista

Nauti rennosti kesästä Toivolassa

Kesä ja Toivolan pihapiiri tarjoavat mitä parhaimmat puitteet rentoutumiseen, hyväntuulisiin kohtaamisiin ja mukavaan yhdessäoloon. Pihapiiri rakennuksineen, taideteoksineen ja museoineen tarjoaa ihasteltavaa kerta toisensa jälkeen.

Pihapiirin ainutlaatuisessa tunnelmassa on mukava nauttia myös Toivolan palveluista. Nappaa Pihakioskista tai Jäätelökioskista viilennystä kesäpäivään, pysähdy nauttimaan Ravintola Toivolan Pajan kesämenusta tai poikkea herkuttelemaan Kahvila Valkoisen Puun kakuilla ja artesaanipizzalla.

Neulojilla eivät puikot pysähdy kesälläkään – Toivolassa poiketessa on loistava tilaisuus täydentää lankavarastoja ja fiilistellä muuta neulontaan liittyvää lankakauppa Titityyssä. Vastapäätä Titityytä puolestaan avautuvat Toivolan talon ovet. Toivolan talossa pääset tutustumaan Toivolan Puodin ja Taiga Kahvipaahtimon valikoimiin.

Pihapiirin ja eri palveluiden aukioloajat löydät täältä.

Tervetuloa nauttimaan Toivolan palveluista ja ennen kaikkea viihtymään rennosti ja juuri Sinulle sopivalla tavalla!

Toivolan Kesän kattava ohjelma ilahduttaa ja koskettaa

Toivolassa kesä tarkoittaa tapahtumarikasta aikaa. Tarjolla on monipuolista ohjelmaa sekä hyväntuulisia kohtaamisia. Tutustu Toivolan Kesään tarkemmin täällä.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan kanssamme!